GRATIS CHECKLIST LINKEDIN!

De beste start voor jouw LinkedIn profiel!

Corinne Keijzer - Digital Moves - LinkedIn checklist - September 2018

Al meer dan 35.000 keer gedownload!

"Ik ben met LinkedIn gestart om een nieuwe baan te vinden. Ik had daarom deze checklist gedownload en ben aan de slag gegaan. Nu heb ik én een nieuwe baan én gebruik ik LinkedIn professioneel. Dank je wel Corinne!"

Corinne Keijzer - LinkedIn Checklist

Om zeker te weten dat je alvast op de goede weg bent met je LinkedIn profiel, heeft LinkedIn expert Corinne Keijzer een handige gratis checklist gemaakt. Deze kun je gebruiken, naast haar uitgebreide gratis handleiding LinkedIn, om te checken of je de belangrijkste onderdelen op je LinkedIn profiel hebt ingevuld en belangrijkste instellingen doorgenomen hebt. Voor werkzoekenden, professionals die het voor of op hun werk willen gebruiken of omdat je gewoon al zo verstandig bent nu al te investeren in je LinkedIn profiel voor de toekomst.

Je krijgt naast dit e-book ook onze nieuwsbrief met daarin diverse tips en tricks toegestuurd.

Corinne Keijzer

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer is een van de bekendste en succesvolste LinkedIn-experts van Nederland en geeft al jarenlang trainingen en spreker-sessies op dit gebied. Haar bestseller ‘Meer succes met LinkedIn!’ ging al ruim 10.000 keer over de toonbank.

Corinne helpt ook bedrijven met het bedenken en opzetten van de socialmediastrategie, waarbij ze samenwerkt met de medewerkers van LinkedIn zelf.

Door de FOTY awards is zij uitgeroepen tot beste zelfstandig ondernemer in de categorie ‘Coaching en training’ en door LinkedIn is zij benoemd tot officieel ambassadeur.

Wil jij een professioneel LinkedIn profiel?

Download dan snel gratis deze complete checklist en investeer in je LinkedIn profiel.

Shopping Cart
Scroll naar top