Google reviewscore: 4.8
4.8/5

GRATIS CHECKLIST LINKEDIN

De beste start voor jouw LinkedIn profiel.

Corinne Keijzer - Digital Moves - De LinkedIn checklist - 2023

Al meer dan 35.000 keer gedownload!

""Ik wilde graag meer met LinkedIn gaan doen en me vooral meer richten op het posten. Met behulp van jouw boek en je checklist is dat goed gelukt. Ik bereik mijn doelgroep nu veel beter en ben goed zichtbaar op de tijdlijn wat me weer de nodige klanten opleverde. Dank je wel Corinne!"

Corinne Keijzer - Digital Moves - De LinkedIn checklist - 2023

Om zeker te weten dat je alvast op de goede weg bent met het inzetten van je LinkedIn-profiel, heeft LinkedIn-expert Corinne Keijzer een handige gratis checklist gemaakt. Tips voor je profiel, creatormodus, netwerken en content. Deze checklist is handig om bij je te houden als je het even niet meer weet en ook supernuttig als je haar uitgebreide boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts‘ hebt gelezen waarin ze je massa’s tips geeft om jezelf zichtbaarder te maken op de tijdlijn van LinkedIn en je doelgroep beter te bereiken. 

Je krijgt naast deze checklist ook onze nieuwsbrief met daarin waardevolle tips en artikelen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op LinkedIn en de meest handige opties. 

Corinne Keijzer

Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne is volledig gespecialiseerd op gebied van LinkedIn en richt zich vanuit haar eigen bedrijf Digital Moves vooral op social selling, employee advocacy, contentmarketing en personal branding. Sinds 2010 deelt ze haar kennis en praktijkervaringen in trainingen, sprekerssessies en boeken. Door LinkedIn zelf, waar ze al jaren een goede band mee heeft, is zij officieel benoemd tot LinkedIn-ambassadeur.

Corinne is NLP-gecertificeerd en mede ook door een opleiding breinkennis en hersenwetten onderscheidt zij zich daarmee in haar kennisoverdracht en helpt deelnemers ook écht groeien op LinkedIn. Ze is docente op Beeckestijn Business School en bij het NIMA en te boeken als spreker via de Speakers Academy.

Ze heeft ondertussen 4 LinkedIn-boeken op haar naam staan, waaronder haar nieuwste boek ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts’ welke verschenen is na haar bestseller ‘Meer succes met LinkedIn!’. Daarnaast schrijft Corinne veel artikelen over LinkedIn en alles wat daaraan verbonden is en wordt ze regelmatig gevraagd haar advies en ongezouten mening te geven op televisie, radio, in kranten en vakbladen.

Wil jij een professioneel LinkedIn profiel?

Download dan snel gratis deze complete checklist en investeer in je LinkedIn profiel.

advertentie-linkedin-checklist-2023-1200x628
Winkelwagen