Google reviewscore: 4.8
4.8/5

GRATIS CHECKLIST LINKEDIN BEDRIJFSPAGINA

Omdat geen bedrijf meer zonder kan

LinkedIn voor Bedrijven Checklist

Maak een succes van jouw LinkedIn bedrijfspagina!

"Met deze checklist van Corinne konden we direct goed van start met onze bedrijfspagina op LinkedIn. Aanrader om te downloaden. "

LinkedIn voor Bedrijven Checklist

De LinkedIn bedrijfspagina is in opmars en wordt steeds meer door bedrijven ingezet om het bedrijf of de organisatie zelf goed te profileren op LinkedIn. Het bedrijfsprofiel heeft dan ook een aantal mooie voordelen ten opzichte van het persoonlijke profiel en… het is in de basis gratis! Je betaalt alleen voor de aanvullende carrièrepagina en advertenties indien nodig.

Met deze gratis checklist voor de LinkedIn bedrijfspagina van socialmedia-expert Corinne Keijzer krijg je als beheerder een mooi overzicht van de onderdelen waar je aan moet denken bij het opstellen van dit zakelijke profiel.

En wil je meer informatie? Dan bestel je gewoon het boek ‘LinkedIn voor bedrijven’ waarmee je in ruim 267 pagina’s alles stap voor stap met voorbeelden uitgelegd krijgt.

Je krijgt naast dit e-book ook onze nieuwsbrief met daarin diverse tips en tricks toegestuurd.

Corinne Keijzer

Corinne Keijzer is een van de bekendste en succesvolste LinkedIn-experts van Nederland en geeft al jarenlang trainingen en spreker-sessies op dit gebied. Haar bestseller ‘Meer succes met LinkedIn!’ ging al ruim 10.000 keer over de toonbank.

Corinne helpt ook bedrijven met het bedenken en opzetten van de socialmediastrategie, waarbij ze samenwerkt met de medewerkers van LinkedIn zelf.

Door de FOTY awards is zij uitgeroepen tot beste zelfstandig ondernemer in de categorie ‘Coaching en training’ en door LinkedIn is zij benoemd tot officieel ambassadeur.

Direct een professionele bedrijfspagina?

Download gratis deze complete checklist en start met het groeien van het aantal volgers van je LinkedIn bedrijfspagina.

Corinne Keijzer - LinkedIn bedrijfspagina checklist
Winkelwagen