Google reviewscore: 4.8
4.8/5

Wie zijn wij

Wij zijn Rik en Corinne Keijzer, aangenaam! Al sinds het begin van deze eeuw op de eerste socialmediakanalen te vinden, ondertussen vele bedrijven geholpen op gebied van socialmediastrategie en -uitvoer en daarnaast honderden workshops gegeven op gebied van LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter via ons eigen bedrijf Digital Moves, tegenwoordig volledig gericht op het geven van LinkedIn-trainingen, programma’s en sprekerssessies.

Wie zijn wij - Some Books uitgeverij

Na meerdere praktische boeken via een uitgever uitgebracht te hebben vonden we het de hoogste tijd om het heft in eigen handen te nemen. Met het nieuwe boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ werd voor het eerst het hele proces van uitgeven in eigen beheer gedaan met behulp van meerdere partners en dat werd direct een bestseller. Ieder met hun eigen expertise, maar vooral met aanvulling van onze eigen ideeën, kennis en inbreng. Ondertussen zijn we aardig wat boeken verder, waaronder ‘400 tips en ideeën voor je LinkedIn-posts‘ wat ook weer op weg is een bestseller te worden.

Wij bieden meer

Some Books Uitgeverij is niet alleen een uitgeverij zoals je het kent van het uitgeven van boeken, nee, wij bieden meer. Wij bieden een platform aan iedereen die boeken, e-books of whitepapers geschreven heeft op gebied van social media of verwante onderwerpen. En we laten alleen de echt goede producten toe van de allerbeste auteurs en experts. Wie dat bepaalt? Wijzelf uiteraard maar ook onze professionele partners. Het voordeel voor de klant? Die krijgt alles op een rijtje voorgeschoteld en hoeft alleen nog maar de onderwerpen te kiezen die voor hem of haar van belang zijn. Noem het door de bomen het bos weer zien 🙂

Oproep aan auteurs

Oproep: Ben jij, of ken jij, degene die ook graag zijn of haar boeken, e-books of whitepapers via onze site aan wilt bieden? Stuur dan een mailtje naar info@somebooks.nl.

Winkelwagen