Social media blogs

Wekelijks schrijven we over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en digitale marketing. Alle nieuwtjes, tips & tricks en praktijkvoorbeelden. Onze artikelen publiceren we met heel veel plezier op de website van Social Media expert Corinne Keijzer

 • 5 commerciële socialselling-tips voor je LinkedInprofiel
  by Corinne Keijzer on 19 januari 2022 at 07:34

  Dat LinkedIn veel gebruikt wordt om leads te genereren is geen geheim meer. Je kunt op verschillende manieren nieuwe prospects en klanten vinden en benaderen, of ze zoeken jou op naar aanleiding van een bericht op de tijdlijn bijvoorbeeld, en dan valt of staat een hoop met hoe je profiel er uit ziet. Is deze professioneel genoeg? Zijn alle belangrijke velden gevuld? Hoe wordt jouw profielbezoeker ontvangen? Nodig je uit tot een gesprek of jaag […]

 • De 10 meest impactvolle wijzigingen op LinkedIn van 2021
  by Corinne Keijzer on 21 december 2021 at 14:08

  2021, wat is er gebeurd op LinkedIn, wat waren de belangrijkste hoogtepunten als het gaat om ontwikkelingen? Tijd voor een overzicht!

 • LinkedIn-nieuws november 2021
  by Corinne Keijzer on 6 december 2021 at 09:40

  Maandje voorbij, dat betekent weer een mooi overzicht van alle ontwikkelingen die voorbij gekomen zijn op LinkedIn. Wat is weg, wat is nieuw, wat is gewijzigd. Deze maand november, een nieuwe lay-out voor het persoonlijke profiel én een leuke ontwikkeling voor bedrijfspagina’s.

 • LinkedIn-nieuws oktober 2021
  by Corinne Keijzer on 8 november 2021 at 08:02

  Het maandelijkse LinkedIn Nieuws-overzicht met alle nieuwtjes, wijzigingen en andere ontwikkelingen omtrent LinkedIn staat weer voor je klaar!

 • Wat voor berichten zie jij graag op je LinkedIn tijdlijn
  by Corinne Keijzer on 22 oktober 2021 at 13:10

  Het was de vraag in een onderzoekende poll die ik van de week stelde op LinkedIn. Ik wist dat dit discussie zou opleveren en dat wou ik ook graag. De laatste jaren zie ik namelijk de berichten op de LinkedIn tijdlijn veranderen. Van zakelijke formele posts naar menselijkere content naar steeds meer persoonlijke privéberichten over overleden ouders, geboren kinderen, discussies over wel of niet vaccineren enzovoort. Tijden veranderen, sociale […]

 • Top 10 gratis online marketing tools voor ondernemers
  by Rik Keijzer on 13 oktober 2021 at 14:08

  Ben je als ondernemer op zoek naar gratis online marketing tools? Bekijk het Top 10 overzicht van tools die je zeker moet gebruiken om meer klanten te krijgen.

 • Wat is Instagram Reels, hoe werkt het en is het wat voor jou?
  by Rik Keijzer on 4 oktober 2021 at 12:35

  Instagram Reels wordt steeds populairder. In dit artikel leggen we je uit wat Instagram Reels precies is, hoe het werkt, waar je Reels video’s vindt en of het wat voor jouw bedrijf is om te gaan inzetten.

 • Aftermovie Social Media Ondernemer Congres 2021- Sprekerssessie over LinkedIn
  by Corinne Keijzer on 28 september 2021 at 11:54

  Ik sprak live voor ruim 1.000 ondernemers tijdens het Social Media Ondernemer Congres 2021 over mijn ondernemerslessen in combinatie met LinkedIntips. Bekijk hier de aftermovie.

 • Kennissessies LinkedIn – sparren, vragen stellen, feedback krijgen
  by Corinne Keijzer on 9 september 2021 at 11:58

  Hoe zou je het vinden om maandelijks aan te schuiven in een sessie waarin je niet alleen bijgepraat wordt over alle nieuwe, gewijzigde en verdwenen opties maar ook nog eens lekker kunt sparren over je geplaatste berichten? Of je vragen kunt stellen over dat wat je bezighoudt op LinkedIn en je ervaringen kunt delen met andere LinkedIn-gebruikers?

 • LinkedIn services – ondernemers laat zien wat je in huis hebt
  by Corinne Keijzer on 8 september 2021 at 05:17

  De LinkedIn services worden momenteel nog lang niet door iedere ondernemer ingezet en dat terwijl het mooie kansen biedt. Niet alleen laat je zien waar je expertise ligt, ook word je makkelijker gevonden. Zeker nu de zoekoptie de speciale tab ‘Services’ heeft toegevoegd en je reviews kunt vragen voor specifieke onderdelen. 

Bekijk alle blogs.

Shopping Cart
Scroll naar top