Social media blogs

Wekelijks schrijven we over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en digitale marketing. Alle nieuwtjes, tips & tricks en praktijkvoorbeelden. Onze artikelen publiceren we met heel veel plezier op de website van Social Media expert Corinne Keijzer

 • LinkedIn-nieuws oktober 2021
  by Corinne Keijzer on 8 november 2021 at 08:02

  Het maandelijkse LinkedIn Nieuws-overzicht met alle nieuwtjes, wijzigingen en andere ontwikkelingen omtrent LinkedIn staat weer voor je klaar!

 • Wat voor berichten zie jij graag op je LinkedIn tijdlijn
  by Corinne Keijzer on 22 oktober 2021 at 13:10

  Het was de vraag in een onderzoekende poll die ik van de week stelde op LinkedIn. Ik wist dat dit discussie zou opleveren en dat wou ik ook graag. De laatste jaren zie ik namelijk de berichten op de LinkedIn tijdlijn veranderen. Van zakelijke formele posts naar menselijkere content naar steeds meer persoonlijke privéberichten over overleden ouders, geboren kinderen, discussies over wel of niet vaccineren enzovoort. Tijden veranderen, sociale […]

 • Top 10 gratis online marketing tools voor ondernemers
  by Rik Keijzer on 13 oktober 2021 at 14:08

  Ben je als ondernemer op zoek naar gratis online marketing tools? Bekijk het Top 10 overzicht van tools die je zeker moet gebruiken om meer klanten te krijgen.

 • Wat is Instagram Reels, hoe werkt het en is het wat voor jou?
  by Rik Keijzer on 4 oktober 2021 at 12:35

  Instagram Reels wordt steeds populairder. In dit artikel leggen we je uit wat Instagram Reels precies is, hoe het werkt, waar je Reels video’s vindt en of het wat voor jouw bedrijf is om te gaan inzetten.

 • Aftermovie Social Media Ondernemer Congres 2021- Sprekerssessie over LinkedIn
  by Corinne Keijzer on 28 september 2021 at 11:54

  Ik sprak live voor ruim 1.000 ondernemers tijdens het Social Media Ondernemer Congres 2021 over mijn ondernemerslessen in combinatie met LinkedIntips. Bekijk hier de aftermovie.

 • Kennissessies LinkedIn – sparren, vragen stellen, feedback krijgen
  by Corinne Keijzer on 9 september 2021 at 11:58

  Hoe zou je het vinden om maandelijks aan te schuiven in een sessie waarin je niet alleen bijgepraat wordt over alle nieuwe, gewijzigde en verdwenen opties maar ook nog eens lekker kunt sparren over je geplaatste berichten? Of je vragen kunt stellen over dat wat je bezighoudt op LinkedIn en je ervaringen kunt delen met andere LinkedIn-gebruikers?

 • LinkedIn services – ondernemers laat zien wat je in huis hebt
  by Corinne Keijzer on 8 september 2021 at 05:17

  De LinkedIn services worden momenteel nog lang niet door iedere ondernemer ingezet en dat terwijl het mooie kansen biedt. Niet alleen laat je zien waar je expertise ligt, ook word je makkelijker gevonden. Zeker nu de zoekoptie de speciale tab ‘Services’ heeft toegevoegd en je reviews kunt vragen voor specifieke onderdelen. 

 • Hoe kan ik op LinkedIn Video-bellen
  by Corinne Keijzer on 30 augustus 2021 at 10:10

  Het is mogelijk om direct via de chat van je LinkedInprofiel te videobellen. Ik leg je aan de hand van screenshots uit hoe het werkt.

 • Stop met likes leuren op LinkedIn, start met het plaatsen van goede content
  by Corinne Keijzer on 26 augustus 2021 at 12:10

  Contentstrategie, contentmarketing, het plaatsen van goede berichten op LinkedIn is best een vak apart. Wil je echt iets bereiken, vooral je doelgroep, klanten en leads aantrekken? Ga dan aan de slag en begin niet met het smeken om likes in je netwerk.

 • Het nieuwe social selling en LinkedIn – BNR interview
  by Corinne Keijzer on 23 juni 2021 at 10:14

  Social selling… wat is dat eigenlijk en wat kun je er mee? Heeft het woord een andere lading gekregen in de tijd van corona? Verbinding zoeken, wat is dat en hoe doe je dat eigenlijk? En hoe speelt LinkedIn hierin een rol? Zomaar wat vragen die Rens de Jong mij en twee andere specialisten, Aaltje Vincent en Paul Bierman. vroeg in zijn programma ‘Werkverkenners’ op BNR Radio. 

Bekijk alle blogs.

Shopping Cart
Scroll naar top