Social media blogs

Wekelijks schrijven we over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en digitale marketing. Alle nieuwtjes, tips & tricks en praktijkvoorbeelden. Onze artikelen publiceren we met heel veel plezier op de website van Social Media expert Corinne Keijzer

 • Hoe koppel je een leadformulier aan je LinkedIn bedrijfspagina
  by Corinne Keijzer on 21 april 2022 at 09:53

  Wil je meer leads halen uit je LinkedIn bedrijfspagina? Dan is deze optie misschien iets voor jou. Voeg een leadformulier toe aan je pagina en laat geïnteresseerden met één druk op de knop contact zoeken.

 • Hoe werkt de LinkedIn Coverstory
  by Corinne Keijzer on 28 maart 2022 at 12:31

  Hij bestaat al weer even maar nog lang niet iedereen maakt er gebruik van op het persoonlijke LinkedInprofiel: de Coverstory. Recent zijn er een aantal wijzigingen geweest wat het nu nog interessanter maakt om deze profielvideo in te zetten. Ik laat je zien wat het is, wat de mogelijkheden zijn en waarom dit vooral voor veel mensen een mooie toevoeging is op de profielfoto.

 • Het geheim van LinkedIn Social Selling – de zeven P‘s
  by Alwin Zandvoort on 15 maart 2022 at 08:14

  Jaren geleden draaide het salesproces vooral om de drie B’s: Bellen – Bezoeken – Boeken. In mijn salestijd betekende dat wekelijks minstens tien klantenbezoeken, vele telefoontjes en vele mails vanuit de filosofie: massa is kassa. En dat dat principe werkt, bleek keer op keer uit de gerealiseerde targets. Toch voelde het soms als leuren. Herhaaldelijk de deuren langsgaan, in de hoop dat er nog wat business uit kon rollen. Het salesproces […]

 • Hoe werken LinkedIn audio-events
  by Corinne Keijzer on 10 februari 2022 at 10:38

  Het is je misschien niet ontgaan, en ik heb het in mijn LinkedIn nieuws-overzicht van januari ook al aangestipt,  LinkedIn introduceert audio events. Op dit moment experimenteert er een kleine selecte club LinkedInners  met deze nieuwe optie maar hopelijk krijgt iedereen snel de mogelijkheid hiervan gebruik te maken want ik denk dat dit wel eens een héle mooie toevoeging zal zijn voor het platform.

 • 5 commerciële socialselling-tips voor je LinkedInprofiel
  by Corinne Keijzer on 19 januari 2022 at 07:34

  Dat LinkedIn veel gebruikt wordt om leads te genereren is geen geheim meer. Je kunt op verschillende manieren nieuwe prospects en klanten vinden en benaderen, of ze zoeken jou op naar aanleiding van een bericht op de tijdlijn bijvoorbeeld, en dan valt of staat een hoop met hoe je profiel er uit ziet. Is deze professioneel genoeg? Zijn alle belangrijke velden gevuld? Hoe wordt jouw profielbezoeker ontvangen? Nodig je uit tot een gesprek of jaag […]

 • De 10 meest impactvolle wijzigingen op LinkedIn van 2021
  by Corinne Keijzer on 21 december 2021 at 14:08

  2021, wat is er gebeurd op LinkedIn, wat waren de belangrijkste hoogtepunten als het gaat om ontwikkelingen? Tijd voor een overzicht!

 • LinkedIn-nieuws november 2021
  by Corinne Keijzer on 6 december 2021 at 09:40

  Maandje voorbij, dat betekent weer een mooi overzicht van alle ontwikkelingen die voorbij gekomen zijn op LinkedIn. Wat is weg, wat is nieuw, wat is gewijzigd. Deze maand november, een nieuwe lay-out voor het persoonlijke profiel én een leuke ontwikkeling voor bedrijfspagina’s.

 • LinkedIn-nieuws oktober 2021
  by Corinne Keijzer on 8 november 2021 at 08:02

  Het maandelijkse LinkedIn Nieuws-overzicht met alle nieuwtjes, wijzigingen en andere ontwikkelingen omtrent LinkedIn staat weer voor je klaar!

 • Wat voor berichten zie jij graag op je LinkedIn tijdlijn
  by Corinne Keijzer on 22 oktober 2021 at 13:10

  Het was de vraag in een onderzoekende poll die ik van de week stelde op LinkedIn. Ik wist dat dit discussie zou opleveren en dat wou ik ook graag. De laatste jaren zie ik namelijk de berichten op de LinkedIn tijdlijn veranderen. Van zakelijke formele posts naar menselijkere content naar steeds meer persoonlijke privéberichten over overleden ouders, geboren kinderen, discussies over wel of niet vaccineren enzovoort. Tijden veranderen, sociale […]

 • Top 10 gratis online marketing tools voor ondernemers
  by Rik Keijzer on 13 oktober 2021 at 14:08

  Ben je als ondernemer op zoek naar gratis online marketing tools? Bekijk het Top 10 overzicht van tools die je zeker moet gebruiken om meer klanten te krijgen.

Bekijk alle blogs.

Shopping Cart
Scroll naar top