Google reviewscore: 4.8
4.8/5

Social media blogs

Wekelijks schrijven we over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en digitale marketing. Alle nieuwtjes, tips & tricks en praktijkvoorbeelden. Onze artikelen publiceren we met heel veel plezier op de website van Social Media expert Corinne Keijzer

 • Van start-up tot gigant: de 20 meest fascinerende momenten van 20 jaar LinkedIn
  by Corinne Keijzer on 4 mei 2023 at 06:10

  Tijd voor een feestje! Waarom? LinkedIn bestaat maar liefst 20 jaar ?. Met momenteel 930 miljoen accounts wereldwijd in 200 landen heeft LinkedIn toch maar mooi iets neergezet sinds 5 mei 2003. Leuk om 20 fascinerende momenten uit deze 20 jaar door te lopen die impact hebben gehad, klein tripje door Memory lane zeg maar. Ik zou zeggen, pak een kop koffie (of wijntje, afhankelijk van het tijdstip haha) en geniet mee met deze lijst nostalgische […]

 • Boost je LinkedIn-profiel met behulp van Chat GPT
  by Corinne Keijzer on 30 maart 2023 at 19:46

  Hoe kun je Chat GPT op LinkedIn gebruiken? Graag laat ik je een aantal handige tips zien die iedereen toe kan passen, of je nu wel of niet bekend bent met deze AI tool.

 • 30 LinkedIn onderwerpen om over te posten op de tijdlijn – boost je profiel en bereik
  by Corinne Keijzer on 6 maart 2023 at 18:32

  “Wat moet je nou toch op die tijdlijn plaatsen van LinkedIn? Artikelen en nieuws van de website, ja uiteraard. Maar wat verder? Wie zit er nou op mij en mijn posts te wachten? Ik ben toch helemaal niet interessant…” Veel mensen worstelen met dit vraagstuk en als je beseft dat maar 2% tot 3% van de LinkedIn-gebruikers in Nederland echt actief is, dan is het de hoogste tijd om je een handje te helpen. Zichtbaar worden en groeien in conversie, […]

 • 7 redenen waarom mensen wél klikken op je website link in je LinkedInpost
  by Corinne Keijzer on 26 september 2022 at 10:27

  Het is een feit dat weblinks in LinkedInposts vaak het onderspit delven als het gaat om het bereik en engagement. Maar is het helemaal terecht om dat aan alleen aan het algoritme te wijten? Nee, zeker niet. En Daniel Roth, VicePresident van LinkedIn zelf, bevestigt nu ook in een reactie op een post dat het LinkedIn niet te doen is om het verkeer vast te houden op LinkedIn zelf. Maar waarom blijft het bereik dan zo laag? 

 • Persoonlijk profiel, groep of bedrijfspagina op LinkedIn – de verschillen uitgelegd
  by Corinne Keijzer on 22 juni 2022 at 08:00

  Persoonlijk profiel, een bedrijfspagina of een groep op LinkedIn. Wanneer gebruik je welke optie en hoe zet je deze in? Zowel de eerste twee als de laatste twee worden nog wel eens door de war gehaald en niet altijd is duidelijk wat de verschillen zijn. Daarom in dit artikel een overzicht en hopelijk vooral meer inzicht om de juiste keuze(s) te maken.

 • Wat is het verschil tussen liken, reageren en delen op LinkedIn
  by Corinne Keijzer on 30 mei 2022 at 12:32

  Een vraag die in vrijwel iedere workshop of sprekersessie bij mij voorkomt… wat is toch het verschil tussen liken, reageren en delen op LinkedIn? Wie ziet wat bij welke actie en wat heeft het grootste bereik? Tijd voor wat antwoorden.

 • Hoe koppel je een leadformulier aan je LinkedIn bedrijfspagina
  by Corinne Keijzer on 21 april 2022 at 09:53

  Wil je meer leads halen uit je LinkedIn bedrijfspagina? Dan is deze optie misschien iets voor jou. Voeg een leadformulier toe aan je pagina en laat geïnteresseerden met één druk op de knop contact zoeken.

 • Hoe werkt de LinkedIn Coverstory
  by Corinne Keijzer on 28 maart 2022 at 12:31

  Hij bestaat al weer even maar nog lang niet iedereen maakt er gebruik van op het persoonlijke LinkedInprofiel: de Coverstory. Recent zijn er een aantal wijzigingen geweest wat het nu nog interessanter maakt om deze profielvideo in te zetten. Ik laat je zien wat het is, wat de mogelijkheden zijn en waarom dit vooral voor veel mensen een mooie toevoeging is op de profielfoto.

 • Het geheim van LinkedIn Social Selling – de zeven P‘s
  by Alwin Zandvoort on 15 maart 2022 at 08:14

  Jaren geleden draaide het salesproces vooral om de drie B’s: Bellen – Bezoeken – Boeken. In mijn salestijd betekende dat wekelijks minstens tien klantenbezoeken, vele telefoontjes en vele mails vanuit de filosofie: massa is kassa. En dat dat principe werkt, bleek keer op keer uit de gerealiseerde targets. Toch voelde het soms als leuren. Herhaaldelijk de deuren langsgaan, in de hoop dat er nog wat business uit kon rollen. Het salesproces […]

 • Hoe werken LinkedIn audio-events
  by Corinne Keijzer on 10 februari 2022 at 10:38

  Het is je misschien niet ontgaan, en ik heb het in mijn LinkedIn nieuws-overzicht van januari ook al aangestipt,  LinkedIn introduceert audio events. Op dit moment experimenteert er een kleine selecte club LinkedInners  met deze nieuwe optie maar hopelijk krijgt iedereen snel de mogelijkheid hiervan gebruik te maken want ik denk dat dit wel eens een héle mooie toevoeging zal zijn voor het platform.

Bekijk alle blogs.

Winkelwagen