Google reviewscore: 4.8
4.8/5

SOMEBOOKS – EEN NIEUW PLATFORM, EEN NIEUW AVONTUUR!

Ennnnnn…. WE ZIJN LIVE! Some Books Uitgeverij is een feit!

Samen met mijn partner Rik Keijzer ben ik een eigen uitgeverij begonnen! Een geweldig avontuur waar ik vanaf nu mijn eigen boeken laat drukken en ook andere schrijvers op het gebied van social media voorzie van een nieuw platform.

Op veler verzoek wordt onze allereerste uitgave de eerste druk van het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’  Deze bestel je uiteraard via de gloednieuwe webshop van Some Books.

Wie zijn ‘we’?  Rik en Corinne Keijzer, al jarenlang gespecialiseerd in het geven van social media workshops en trainingen, honderden blogs en een aantal veelgelezen e-books en boeken op gebied van LinkedIn en Twitter. Regelmatig ook gevraagd als social media expert voor artikelen in vakbladen en kranten en bekend van SBS Shownieuws waar Corinne Keijzer met regelmaat haar advies geeft over social media gebruik onder bekende Nederlanders.

www.somebooks.nl is een gloednieuwe webshop, speciaal voor socialmediaboeken. Op dit moment worden al onze eigen e-books én de aankomende eerste druk van het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ aangeboden, maar deze site wordt komende tijd aangevuld met de beste boeken, e-books en whitepapers op gebied van social media van verschillende experts. Dit kan gaan over LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Snapchat, Google Plus, socialmediastategie of andere verwante onderwerpen. Daarom hierbij een oproep!

OPROEP: Ben jij, of ken jij, degene die ook graag zijn of haar boeken, e-books of whitepapers via onze site aan wilt bieden? Stuur dan een mailtje naar info@somebooks.nl met je verzoek voor welk boek, e-book of whitepaper. Is het een e-book of whitepaper, dan kun je het direct meesturen. Gaat het om een boek, dan kun je eventueel een exemplaar opsturen om te laten beoordelen.

 

Winkelwagen