Google reviewscore: 4.8
4.8/5
Recensie op Managementboek van 'Meer succes met LinkedIn!'

Prachtige recensie op Managementboek

Managementboek.nl is een specialist met meer dan 20 jaar kennis en ervaring. Zij weten dus als geen ander het aanbod van boeken en aanverwante producten specifiek af te stemmen op de behoeftes van business professionals. Uiteraard zitten alle boeken van Some Books uitgeverij in het assortiment van Managementboek.

Zo ook het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ van auteur Corinne Keijzer. Fred Rutgers van Managementboek schreef er een prachtige recensie over.

[fusion_testimonials design=”clean” backgroundcolor=”” textcolor=”” random=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_testimonial name=”Fred Rutgers” avatar=”NONE” image=”” image_border_radius=”” company=”Managementboek.nl” link=”https://www.managementboek.nl/boekblog/recensies/6970/meer_succes_met_linkedin_-_ook_voor_gevorderde_gebruikers” target=”_blank”]

Meer succes met LinkedIn, handleiding voor professionals, geschreven door Corinne Keijzer is een aanrader voor zowel de beginnende LinkedIn gebruiker als voor de meer ervaren gebruikers.

[/fusion_testimonial][/fusion_testimonials]

Fred Rutgers is actief als ondernemerscoach, retailtrendwatcher en retailexpert. Hij schrijft al jaren blogs voor diverse websites zoals www.deondernemer.nl, waar hij blogger van het jaar 2016 werd. Daarnaast heeft hij diverse boeken geschreven.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen