Google reviewscore: 4.8
4.8/5

‘Meer succes met LinkedIn!’ ook bij Bol, Bruna en Managementboek

Het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ van auteur Corinne Keijzer vindt inmiddels ook zijn weg naar alle grote boekhandels. Het is nu ook verkrijgbaar bij Bol.com, bij de Bruna en bij Managementboek.nl en krijgt daar bijzonder positieve reviews:

[testimonial style=”” image=”” name=”Maureen” company=”Alkmaar” stars=”5″]
Zoek je nu een boek wat je echt verder help op LinkedIn, dan is dit het. Dacht persoonlijk dat ik wel wist wat netwerken met behulp van LinkedIn inhield, maar Corinne Keijzer heeft het tegendeel bewezen. Dagje zitten met het boek als werkboek naast je en je persoonlijke profiel is echt op orde en je bent klaar om het maximale uit je profiel te halen. Helder en zeer uitgebreid verwoord met soms kleine, maar super handige tips. Bij mij ging het al fout bij mijn profielfoto. Een aanrader voor iedereen die meer wil halen uit LinkedIn.
[/testimonial]

[testimonial style=”” image=”” name=”Sabine Verhoef” company=”Amsterdam” stars=”5″]
Fijne handleiding, heb er veel aan gehad en mijn profiel flink aangepakt. Merkte ook al snel resultaat, door het opvolgen van een aantal tips en gebruik van de sales navigator heb ik zelfs al nieuwe klanten binnen gehaald! Aanrader voor iedereen die meer met Linkedin wil doen.
[/testimonial]

[testimonial style=”” image=”” name=”PWVE” company=”Amersfoort” stars=”4″]
Corrinne legt in haar boek op heldere wijze uit wat je met linked inn kunt doen, hoe het werkt en wat je ermee kunt bereiken.
Zo komt de orde hoe je gevonden kunt worden door in je profiel “handige” woorden te gebruiken.
De instructies om tot een goede instelling te komen zijn zeer toegankelijk. Haar taalgebruik is fris en vlot, net als de workshops!
[/testimonial]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen