Google reviewscore: 4.8
4.8/5

‘LinkedIn voor bedrijven’ update!

LinkedIn expert Corinne Keijzer zit niet stil. Na de lancering in september van haar boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ (nu al op 1 bij Bol.com!) is zij druk bezig geweest om haar e-book ‘LinkedIn voor bedrijven’ een update te geven. Versie 5.0 is nu uit en zit boordevol waardevolle informatie voor bedrijven die LinkedIn succesvol willen inzetten! 148 pagina’s wat je zeker gelezen moet hebben.

De nieuwe versie van dit geweldige e-book ligt nu klaar om te downloaden. Bekijk hier wat er allemaal veranderd is ten opzichte van versie 4.0.

Dit ebook is een must voor elke ondernemer

‘LinkedIn voor bedrijven‘ is geschikt voor vrijwel iédereen die een eigen onderneming, bedrijf, vereniging, stichting of organisatie heeft. Of je nu zzp’er of mkb’er bent of een grote multinational, het is altijd goed om een aparte plek te hebben waar je je als bedrijf kunt profileren. Niet alleen is het voor de zoekmachine- optimalisatie goed, ook kun je alleen met een bedrijfspagina adverteren. En daarnaast is het altijd goed om je naam in een account vast te leggen.

[button size=”medium” style=”primary” text=”BESTEL ‘LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN’ ” link=”https://somebooks.nl/product/linkedin-voor-bedrijven/” target=””]

Service

Heb jij ‘LinkedIn voor bedrijven’ in september 2017 besteld? Dan krijg jij automatisch éénmalig een gratis update van ons kado. Heb jij dit e-book niet hier gekocht maar bijvoorbeeld bij Bol.com of Managementboek.nl, stuur ons dan een email (info@somebooks.nl) met daarin je aankoopbewijs en wij sturen de update naar je toe.

Winkelwagen