Google reviewscore: 4.8
4.8/5

GRATIS HANDIGE INSTAGRAM CHECKLIST

Maak een professionele start met dit stappenplan.

Rik Keijzer - Digital Moves - Instagram checklist - februari 2019

Start met een professioneel Instagram profiel!

"Wij wilden beginnen met Instagram en werden getipt op deze Instagram Checklist. Ideaal. Zo zijn we gelijk goed begonnen."

Rik Keijzer - Digital Moves - Instagram checklist

Instagram is één van de populairste sociale netwerken van dit moment. Inmiddels hebben bijna 5 miljoen Nederlanders al een profiel op dit social media platform en dit aantal stijgt alleen maar. Dit maakt het ontzettend aantrekkelijk voor bedrijven en organisaties. Mis deze belangrijke boot niet en start met Instagram.

Speciaal voor bedrijven en organisaties die succesvol aan de slag willen met Instagram, heeft socialmedia-expert Rik Keijzer een gratis checklist opgesteld. Aan de hand van deze checklist zie je geen onderdeel over het hoofd. Ga aan de slag met een lijst met punten die de basis vormen van jouw Instagram profiel en maak een professionele start met dit stappenplan.

Content:

  • 01. Opzetten van je instagram profiel
  • 02. Content maken
  • 03. Volgers werven voor je profiel
  • 04. Bekijk je statistieken en stuur bij

Je krijgt naast deze checklist ook onze nieuwsbrief met daarin diverse tips en tricks toegestuurd.

Rik Keijzer

Al sinds 2000 werkt Rik Keijzer als internet-expert in de wereld van media & entertainment, horeca, toerisme en evenementen. Hij traint en adviseert bedrijven op het gebied van social media (Instagram, Facebook, YouTube), websites, online- en contentmarketing, met het opzetten en uitvoeren van hun socialmedia-marketing en strategie, en is auteur van het boek ‘Meer succes met Instagram!’.

Rik heeft gewerkt voor Walt Disney Benelux, Dance Valley, Dutch Valley, Ground Zero Festival, Dam tot Damloop, de Amsterdam Marathon en de halve marathon van Egmond. Daarnaast heeft hij samengewerkt met internationale artiesten als Armin van Buuren, Carl Cox, Ferry Corsten en DJ RAM.

Gelijk goed aan de slag met Instagram?

Download gratis deze complete checklist voor een fantastische Instagram profiel en start met een voorsprong op je concurrenten. 

Rik Keijzer - Checklist Instagram
Winkelwagen