Corinne Keijzer - meer succes met linkedin

Eerste publicatie is een feit

Onze allereerste publicatie is vandaag een feit! Het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ van LinkedIn expert Corinne Keijzer ligt nu gedrukt en al in onze opslagruimte, klaar om verstuurd te worden.

Het is een complete handleiding voor professionals bestaande uit maar liefst 240 pagina’s. Dit fantastische boek is vooral geschikt voor CEO’s, directeuren, salesmanagers, accountmanagers, relatiemanager, marketing- en communicatieprofessionals, HR medewerkers, zzp’ers maar eigenlijk kan iedereen het gebruiken die meer met LinkedIn wil doen.

Over auteur Corinne Keijzer

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met de focus op Facebook, Twitter en LinkedIn. Zij houdt zich als zelfstandig ondernemer dagelijks bezig met consultancy voor diverse organisaties en heeft al vele andere zelfstandig ondernemers op weg geholpen. Ze helpt bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun social media marketing en -strategie en het proces van social selling. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte trainingen en is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media onderwerpen. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp’er in de categorie ‘Coaching & Training’.

[button size=”medium” style=”primary” text=”BESTEL ‘MEER SUCCES MET LINKEDIN!'” link=”https://somebooks.nl/product/meer-succes-met-linkedin-2/” target=””]

Shopping Cart
Scroll naar top